Artvin'de 2 köy baraj nedeniyle taşınıyor

Artvin'in Yusufeli ilçesindeki Yeniköy ve Çeltikdüzü köy halkı, Yusufeli Barajı ve HES Projesi kapsamında başka bir yere nakledilecek.

Yayın: 24 Şubat 2023 - Cuma - Güncelleme: 24.02.2023 17:45:00
Editör -
Okuma Süresi: 35 sn.
88 okunma
Google News

Artvin'in Yusufeli ilçesindeki Yeniköy ve Çeltikdüzü köy halkının Yusufeli Barajı ve Hidroelektrik Santrali (HES) Projesi nedeniyle yerleşim alanlarından başka bir yere nakli ve yerleştirilmelerine ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan karara göre, Artvin'in Yusufeli ilçesindeki Yeniköy ve Çeltikdüzü köy halkı, Yusufeli Barajı ve HES Projesi kapsamında başka bir yere nakledilecek ve yerleştirilecek. Kararda, köy halkının yerleştirileceği yerin krokisi ile sınır koordinatlarının listesi de yer aldı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.