Hopa ve Kemalpaşa Sivil Toplum Platformu Toplantısı Gerçekleştirildi

Hopa ve Kemalpaşa’da faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşları Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantı Salonunda bir araya geldi

Yayın: 17 Şubat 2023 - Cuma - Güncelleme: 17.02.2023 23:39:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
83 okunma
Google News

Hayati Akbaş

HOPA-Hopa ve Kemalpaşa ‘da faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşları Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantı salonunda bir araya geldi.

Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Yaşar Uzuner başkanlığında gerçekleşen toplantıya Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Demircioğlu, Hopa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Samet Cihan, S.S. 08 Motorlu Taşıtlar Kooperatifi Başkanı Celil Yıldırım, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Turgut Dalkılıç, Hopa Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Osman Küçükali, Ziraat Odası Başkanı İhsan Seber, Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Harun Vayiç, Muhtarlar Derneği Başkanı Nevzat Azaklı, HOPAK Başkanı Gökhan Bıyıklı, ARİAD Başkanı Seçim Altınkaya ve Atatürkçü Düşünce Derneği Hopa Şubesi Başkanı Hakan Gül katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Yaşar Uzuner, ‘Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve ülkemizin 10 ilini etkileyen depremlerin ve içimizi yakan kayıp haberlerinin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Bu yaraları birlikte saracağımıza inanıyor, depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.’ dedi.

Daha sonra 2015 yılında yaşanan sel felaketi sonrası Hopa TSO tarafından kurulan ve 6 Şubat tarihinden beri depremin yaşanan illerde arama kurtarma çalışmalarını sürdüren HOPAK hakkında Denek Başkanı Gökhan Bıyıklı platforma bilgi verdi. Toplantı esnasında HOPAK’ın Operasyonel şefi Emin Üçüncü ile video konferans gerçekleştirilerek çalışmalar hakkında Sivil Toplum Platformu detaylı bilgi alındı. Sivil Toplum Platformu HOPAK’ in çalışmalarını takdir ederek her türlü ihtiyacın karşılanması derneğin bundan sonra yürüteceği faaliyetlerin desteklenmesi yönünde karar verildi.

Gündemin diğer maddeleri de ele alınarak mobilyacılar sitesi kurulması, ilçede yaşanan trafik ve otopark konularında değerlendirme yapılarak bir sonraki toplantıya kadar yürütülecek çalışmalar belirlendi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.