CHP Rize İl Başkanı Kanbur ile CHP’li Milletvekili A. Adayı Deniz Ziyaretlerini Sürdürüyor

Ziyarette konuşan Milletvekili A. Adayı Deniz: "Burada tek bir suçlu yoktur suç kardeşliği vardır ve bu kardeşliğin en büyük özelliği de işinin ehli olmayan insanların yetki sahibi olmasıdır." dedi.

Yayın: 21 Şubat 2023 - Salı - Güncelleme: 21.02.2023 13:08:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
133 okunma
Google News

CHP Rize İl Başkanı Tahsin Kanbur, Milletvekili A. Adayı Saltuk Deniz, CHP Rize Merkez İlçe Başkanı Necati Topaloğlu ve birçok CHP’li parti yöneticisi, geçtiğimiz günlerde göreve seçilen Rize Ziraat Odası Başkanı Bünyamin Arslan ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ettikten sonra Rize Muhtarlar Derneği’nde muhtarlarla buluştu. Ardından İyi Parti Rize İl Başkanı Av. Kürşat Hacısüleymanoğlu ve İyi Parti Rize İl ve İlçe örgütü yöneticileri ziyaret edildi.

Ziraat Odası Başkanı Arslan ile yapılan görüşmelerde bölgenin temel geçim kaynağı olan çay tarımı hakkında partililer ile oda temsilcileri arasında değerlendirmeler yapıldığı öğrenildi.

“TEK BİR SUÇLU YOK SUÇ KARDEŞLİĞİ VAR”

Kamu kurumlarındaki çalışanların ve yöneticilerin liyakatli olması gerektiğine, toplumun ancak bu şekilde güvenli ve üretken olabileceğine değinen CHP’li Milletvekili A. Adayı Deniz: “Yaşadığımız deprem sonrası gördüğümüz gibi kentlerin inşasında gerekli liyakate sahip olmayan idareciler, inşaat malzemesinden kaçan müteahhitleri günah keçisi ilan etmiş durumda. Burada tek bir suçlu yoktur suç kardeşliği vardır ve bu kardeşliğin en büyük özelliği de işinin ehli olmayan insanların yetki sahibi olmasıdır. Bugün bu tablo bizim hem ekonomik olarak kalkınmamız hem özgürlükler ve adalet anlayışının yerleşmesi hem de can ve mal güvenliğimiz için liyakatin ne kadar önemli olduğunu bizlere bir kere daha göstermiştir.” Dedi.

“BU GÜNLERDE YAŞANAN DAYANIŞMA KUVAYİ MİLLİYE KÜLTÜRÜNÜN HALA HAYATTA OLDUĞUNU GÖSTERDİ”

CHP’li heyetin İyi Parti ziyareti sırasında yaşanan depremin ardından toplumsal dayanışma ve birlikteliğin önemine değinen CHP Rize İl Başkanı Tahsin Kanbur ise şunları söyledi: “Yaşadığımız bu asrın felaketi niteliğindeki depremin bıraktığı yıkımın toplumun tüm kesimini yardımlaşma ve yaralarımızı beraber sarma adına derin bir özveri ve dayanışmaya getirdiğini gördük. Genci yaşlısı her yaştan insan elinden ne geliyorsa depremin ilk gününden itibaren yaptı ve yapmaya da devam ediyor. Tabi ki böyle bir felaketi yaşamamak en güzel durum olurdu ancak böylesine bir durumda toplumumuzun kendi başına inisiyatif alarak elini taşın altına koyması, bu zor günlerde dayanışma bilincini gösterdiğini görmek kuvayi milliye kültürünün hala hayatta olduğunu gösteren bir görüntü olmuştur.”

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.