Bakan Karaismailoğlu soğuk havada çocuğun kapüşonunu çıkartıp kamerayı işaret etti

Bakan Karaismailoğlu soğuk havada çocuğun kapüşonunu çıkartıp kamerayı işaret etti

Yayın: 10 Şubat 2023 - Cuma - Güncelleme: 10.02.2023 21:22:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
98 okunma
Google News

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Adıyaman’da yaptığı açıklamada çocuklar kamera önüne dizildi, Bakan Adil Karaismailoğlu ise kürsü önünde bulunan bir çocuğun kapüşonunu soğuk havada çıkarttı.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremin ardından inceleme yapmak üzere Adıyaman’a gitti. Burada depreme ilişkin son gelişmeleri aktaran Erdoğan’ın, basın açıklaması yaptığı sırada kürsü önüne çocukları yerleştirildiği görüldü.

KAPÜŞONUNU ÇIKARTIP KAMERAYA BAKMASI İÇİN İŞARET ETTİ

Adıyaman’da hava sıcaklığının düşük olduğu ve insanların ısınma sorunu yaşadığı bilinirken, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun çocuklardan birinin kapüşonunu çıkartıp, kameraya bakması için işaret ettiği görüldü.

Karaismailoğlu’nun görüntüsü, sosyal medyada tepkilere neden oldu.

ÇOCUKLA FOTOĞRAF PAYLAŞTI

Bakan Karaismailoğlu, tepkilerin ardından kapüşonunu çıkarttığı çocukla fotoğraf çektirdi. O kareyi Twitter hesabından paylaşan Karaismailoğlu, “Efe’yle aramızı kimse bozamaz” dedi.

Haberin videosu için:

https://twitter.com/kacsaatolduson/status/1624050823851388931

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.