Gelecek Partisi Rize İl Başkanı Civelek: "Rize'den bir vekil çıkaracağız"

CHP Rize İl Başkanı Tahsin Kanbur, CHP'li Milletvekili A. Adayı Saltuk Deniz, CHP Rize Merkez İlçe Başkanı Necati Topaloğlu ile CHP Rize il ve ilçe Yönetim Kurulu Üyeleri Gelecek Partisi Rize İl Başkanlığını ziyaret etti.

Yayın: 23 Şubat 2023 - Perşembe - Güncelleme: 23.02.2023 14:08:00
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
90 okunma
Google News

Gelecek Parti Rize İl Başkanı Osman Civelek ziyaret hakkında yaptığı açıklamada’’ İl Başkanlığımızı ziyarete gelen Millet ittifakı ortağımız, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Sn. Tahsin Kanbur ve heyetine teşekkür ediyorum. Çok faydalı bir görüşme yaparak, Rize'mizin ve Türkiye'nin güncel konuları hakkında hasbihal ettik. Umudumuz tam, birlikte başaracağız. Rize’de çok eksiğimiz var’’ dedi.

CHP ziyaretinde bulunan eski İl Başkanı ve Milletvekili aday adayı Saltuk Deniz’de arkadaşlarıyla katıldığı sohbette’’ CHP olarak yapılacak seçimde çok iddialıyız ve Rize’den milletvekili çıkaracağız’’ dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.