Sarp Batum Yolunda Heyelan

Sarp-Batum yolu üzerinde meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşım durdu

Yayın: 21 Şubat 2023 - Salı - Güncelleme: 21.02.2023 15:01:00
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
38 okunma
Google News

Hayati Akbaş

HOPA-Sarp-Batum yolu üzerinde yamaçlardan düşen kayalar nedeniyle ulaşım ve Sarp Sınır kapısında işlemler durdu. Sınır kapısında gerek araç ve TIR ve gerekse insan yoğunluğu yaşanmaya devam ediyor.

Acara Özerk Bölgesi yetkilileri heyelanlı yolun ulaşıma açılması için çalışmalara başladığı öğrenildi.

Dış Ekonomik İlişkiler Türkiye Gürcistan İş Konsey Başkanı Osman Çalışkan heyelan ile ilgili yaptığı açıklamada “Meydana gelen heyelan nedeniyle şu an Sarp Sınır kapısında ulaşım durmuştur. Yetkililerle heyelanın temizlenmesi ve ticaretin ve insan akışının sağlanması noktasında görüşmelerimiz devam ediyor.

Sarp-Batum yolunun yeniden ulaşıma açılması için yetkililerin zaman geçirmeden çalışmalara başlamışlardır. Ümit ediyorum ki kısa bir sürede yol ulaşıma açılır ve ticaret akışı yeniden sağlanır” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.