CHP'li Deniz Rizespor'a yönelik saldırıyı kınadı

CHP Rize Milletvekili aday adayı Saltuk Deniz, dün oynanan Bodrumspor-Çaykur Rizespor maçından sonra protokolde Bodrumspor yöneticilerinin Rizespor yönetime fiili saldırıda bulunmasını kınadı.

Spor Yayın: 13 Mart 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 13.03.2023 15:27:00
Editör -
Okuma Süresi: 34 sn.
236 okunma
Google News
CHP Rize Milletvekili Aday adayı Saltuk Deniz, sporda şiddetin daima karşısında olduklarını kaydederek, “Ülkemizde spor-siyaset içiçe geçmiş durumda. Bunun sonucunda da futbol sahalarında şiddet olayları görülmeye başlandı. Dün Bodrumspor- Çaykur Rizespor maçından sonra yeşil mavili yönetime Bodrumspor yöneticileri fiili saldırıda bulundu. Başta Çaykur Rizespor Başkanı İbrahim Turgut ve yönetim kurulu üyelerine geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. Bu olayı şiddetle kınıyor, Rize CHP olarak daima Rizespor’ un yanındayız” dedi.
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.