CHP'li Kadıoğlu, “Çayeli günlerdir susuzluk çekiyor”

Cumhuriyet Halk Partisi Çayeli İlçe Başkanı Hızır Efe Kadıoğlu, “Çayeli’nde vatandaşımız günlerdir susuzluk çekiyor. Buna bir önlem alın” dedi.

Yayın: 17 Şubat 2023 - Cuma - Güncelleme: 17.02.2023 23:25:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
74 okunma
Google News

Cumhuriyet Halk Partisi Çayeli İlçe Başkanı Hızır Kadıoğlu son günlerde Rize ve çevre ilçelerde yaşanan su eksikliği yüzünden yurttaşların mağduriyetine dikkat çeken yazılı bir basın açıklaması yaptı.

Başkan Kadıoğlu açıklamasında, “Andon’dan gelen içme suyu Rize merkez ve Çayeli’nin su ihtiyacı karşılamaktadır. Rize merkezde çok az derecede hissedilen içme suyu sorunu Çayeli’nde özellikle 3 ve 4’üncü katlarda oturan vatandaşlarımızı susuz bırakıyor. Burada Çayeli Belediye Başkanı Sayın Çifçi bir açıklama yapması gerek. Sorun ilçemizde mi yoksa Andon suyunu kontrol eden Rize Belediyesi veya iktidar mı?” dedi. 

Vatandaş Cumhur ittifakının oyuncağı değil diyen Kadıoğlu, “bu ne rezillik. Su yok, yetkililer suyu tasarruflu kullanın, yok herkes apartmanın üstüne depo koysun deniliyor. Bu önlemleri belediye alır. Su depolarını belediye yapar, vatandaşa aldırmaz. Bir an önce yetkililer bu su sorununu çözsün. Çayeli’ne Seslidere’den gelecek içme suyu bir an önce yapılacak mı veya neden yapamadıklarını söylesinler. Halk aydınlatsın, halkın sıkıntısını çözsünler. AKP yetkilileri yoksa belediye çaresiz kalsın bizde bir yıl sonra ki seçim de yeniden belediyeyi ele geçiririz diye mi düşünmektedir. Evet belediye el değişirse yeri bellidir. AKP bu seçimlerden sonra muhalefete yerini alır” şeklinde açıklama yaptı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.