CHP’li Deniz’den Başsağlığı Mesajı: “Milletimizin Başı Sağ Olsun”

CHP’li Deniz’den Başsağlığı Mesajı: “Milletimizin Başı Sağ Olsun”

Yayın: 10 Şubat 2023 - Cuma - Güncelleme: 10.02.2023 20:56:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
754 okunma
Google News

Cumhuriyet Halk Partisi Rize Milletvekili A. Adayı Saltuk Deniz, 6 Şubat günü Türkiye’nin 11 kentinde büyük yıkıma yol açan deprem felaketinde binlerce vatandaşın yaşamını yitirmesinde ve on binlerce kişinin yaralanmasında, deprem kuşağında olan Türkiye’de daha önceki depremlerden yeterince dersler çıkarılmadığını öne sürerek ‘Bu konuları konuşacağız, hepimizin yüreği acıdı. Depremde yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, yakınlarını kaybeden vatandaşlarımıza başsağlığı ve sabır diliyorum. Acılarını yürekten paylaşıyorum.’ Dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Rize Milletvekilli aday adayı Saltuk Deniz ailesinden 10'dan fazla kişiyi depremde kaybeden Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur ve yaşamını yitiren AK Parti Milletvekili Yakup Taş ile depremde hayatını kaybedenler binlerce yurttaş için başsağlığı diledi. Deniz , “Ülkemizde 10 kentte yıkıma neden olan depremde büyük can kayıplarımız oldu. Bu deprem ne yazık ki deprem kuşağında olan ülkemizde yeterince dersler çıkarmadığımızı ve dersimize iyi çalışmadığınızı bir kez daha gösterdi bize. Bu konuları konuşacağız, hepimizin yüreği acıdı. Depremde yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, yakınlarını kaybeden vatandaşlarımıza başsağlığı ve sabır diliyorum. Acılarını yürekten paylaşıyorum. Yaralı olarak kurtulan vatandaşlarımıza da geçmiş olsun diliyorum.” dedi.

CHP Rize Milletvekili A. Adayı Saltuk Deniz

CHP Rize Milletvekili A. Adayı Saltuk Deniz

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.